Summer Place Hotel

Summer Place Hotel in Rehoboth Beach DE., Biedt een geweldige, rustige locatie, bescheiden ingerichte, kleine, redelijke prijs en schone kamers. 1 minuut lopen naar de promenade en 1 minuut lopen naar het centrum van Rehoboth Beach DE. Geen zwembad of lift.

Rehoboth Beach heeft een historisch verleden en is een favoriete vakantiebestemming van veel gezinnen en groepen. Een populaire regionale vakantiebestemming, de seizoensbevolking van Rehoboth Beach, groeit tot meer dan 25.000 binnen de stadsgrenzen en duizenden meer in de omgeving in de zomer.

Betaalbare hotelkamers in hotelkamers en appartementen met 1 slaapkamer, gelegen op de hoek van First Street en Olive Avenue. Het Summer Place Hotel biedt een geweldige, rustige locatie, bescheiden ingerichte, kleine, redelijke prijs en schone kamers. 1 minuut lopen naar de promenade en 1 minuut lopen naar het centrum. Geen zwembad of lift.

23 kamers, relatief nieuw, schoon, eigen badkamer, kabeltelevisie, telefoon, magnetron, airconditioning, hitte en koelkast. Kamers zijn geschikt voor twee of drie, met een een kingsize bed, een tweepersoonsbed of een tweepersoonsbed, een tweepersoonsbed. Kinderbedjes beschikbaar op aanvraag.

Er zijn vier slaapkamers met 1 slaapkamer beschikbaar en zijn uitgerust met een volledige keuken (vaatwasser, magnetron, fornuis, koelkast en alle keukengerei) full size futon in de woonkamer en een tweepersoonsbed in de slaapkamer. Sla vier of vijf aan (ongeveer 350 vierkante meter.)

Beperkte parkeergarage bij het hotel, maar gasten kregen een STAD parkeerpas per kamer. Aanvullende ochtendkaffe, en ontspan op gemeenschappelijk balkon.